Tradus din germană. Dacă ceva diferă, contează textul german: Deutsche Fassung
Ștergerea contului
În aplicație
- Deschideți Erbenakte și autentificați-vă.
- Atingeți jos Cont.
- Atingeți Șterge contul.
- Confirmați cu parola sau cu autentificarea prin Google ori Apple și atingeți Șterge definitiv.
La fel funcționează și în browser, în aplicația de la /app/ de pe acest site.
Părăsirea unui caz fără ștergerea contului
În caz, atingeți Moștenitori și alegeți Părăsește dosarul. După aceea nu mai vedeți cazul. Dacă sunteți singur în caz, acesta este șters.
Prin e-mail
Dacă nu mai aveți aplicația, scrieți de la adresa contului dumneavoastră la contact@dgmd-software.de, cu subiectul „Șterge contul”. Ștergem contul în termen de o lună și vă confirmăm acest lucru.
Ce se șterge
- Contul dumneavoastră, cu adresa de e-mail și datele de autentificare.
- Cazurile în care sunteți doar dumneavoastră, cu fiecare înregistrare, istoricul, invitațiile și fiecare act.
- În cazurile comune, cota dumneavoastră și ce ați introdus, plătit, confirmat sau decis rămân pentru ceilalți moștenitori, fără numele și adresa dumneavoastră de e-mail: acolo va scrie „Fost membru”. Ceilalți moștenitori au nevoie de aceste date pentru a împărți moștenirea (politica de confidențialitate).
- Ștergerea nu rambursează o achiziție. Ce a fost cumpărat rămâne valabil pentru caz și pentru ceilalți moștenitori din el.
Datele dispar din copiile noastre de siguranță după cel mult 90 de zile.