Përkthyer nga gjermanishtja. Nëse diçka ndryshon, vlen teksti gjerman: Deutsche Fassung
Fshi llogarinë
Në aplikacion
- Hapni Erbenakte dhe hyni në llogari.
- Prekni Llogaria në fund.
- Prekni Fshi llogarinë.
- Konfirmoni me fjalëkalimin tuaj ose me hyrjen tuaj me Google ose Apple dhe prekni Fshi përgjithmonë.
E njëjta gjë funksionon në shfletues, në aplikacionin te /app/ në këtë faqe interneti.
Largimi nga një dosje pa e fshirë llogarinë
Në dosje, prekni Trashëgimtarët dhe zgjidhni Largohu nga dosja. Pas kësaj nuk e shihni më dosjen. Nëse jeni vetëm në dosje, ajo fshihet në vend të kësaj.
Me e-mail
Nëse nuk e keni më aplikacionin, shkruani nga adresa e llogarisë suaj te contact@dgmd-software.de me subjektin „Fshi llogarinë“. Ne e fshijmë llogarinë brenda një muaji dhe jua konfirmojmë.
Çfarë fshihet
- Llogaria juaj me adresën e e-mailit dhe të dhënat e hyrjes.
- Dosjet në të cilat jeni vetëm ju, me çdo shënim, historinë, ftesat dhe çdo dokument.
- Në dosjet e përbashkëta pjesa juaj dhe ajo që keni shënuar, paguar, konfirmuar ose vendosur mbeten për trashëgimtarët e tjerë, pa emrin dhe adresën tuaj të e-mailit: aty shkruhet atëherë „Ish-anëtar“. Trashëgimtarëve të tjerë këto të dhëna u nevojiten për ta ndarë pasurinë trashëgimore (deklarata e privatësisë).
- Fshirja nuk e kthen një blerje. Ajo që është blerë mbetet e vlefshme për dosjen dhe për trashëgimtarët e tjerë në të.
Të dhënat zhduken nga kopjet tona rezervë më së voni pas 90 ditësh.